چگونه متخصص تعمیر ماینر شویم؟
دو راه وجود دارد: اولی: صرف زمان چندین ساله در مورد طراحی و تعمیر مدارهای الکترونیک و سپس مطالعه تخصصی درمورد قطعات ماینر و سپس یادگیری نحوه کارکرد تئوری و سیگنالی (عملی) تمام قطعات موجود در مدار و کسب تجربه در تعمیرات آنها. دومی: خرید دانش تئوری، عملی و تجربی چندین ساله از چندین متخصص فعال در این زمینه طی چندین روز.
متاسفانه بسیاری از افراد بر این باورند که با به اصطلاح شاگردی کردن کنار یک متخصص میتوانند مهارت لازم را کسب کنند. در صورتی که این طور نیست. تنها در صورتی که یک فرد متخصص و با تجربه تمامی دانش تئوری و تجربی مورد نیاز تعمیرات انواع برند های ماینر را در اختیار فرد علاقمند قرار دهد، میتوان نهایتا یک ماهه این تخصص را یاد گرفت.
پیش نیاز
شرکت ما بر این باور است که فقط 2 پیش نیاز وجود دارد: اولی علاقمند بودن به الکترونیک. دومی وجود استعداد در درک تفاوت بین ولتاژ الکتریکی، جریان الکتریکی و فرکانس. (تفاوت این سه مورد را بتواند پس از تحقیق در مورد آنها، درک کند).
سرمایه مورد نیاز
هزینه وسایل مورد نیاز از 5 میلیون تا حداکثر 40 میلیون می تواند باشد. مکان کار میتواند حتی یه میز در خانه باشد یا اجاره یه واحد اداری. مکان مهم نیست. تخصص و تعهد در تعمیر قطعه مهم است.
نحوه تدریس
تحلیل مدارها. معرفی انواع خرابی های دیده شده. ذکر دلایل خرابی. جزوه . فلوچارت . چه کارهایی باید انجام دهید. چه کارهایی نباید انجام شود. نحوه گفتگو با مشتری. نحوه تامین قطعه. سرمایه ی شما زمان شماست. چگونه زمان را بهینه کنیم. هرچه نیاز است بدانید تا راحتترین و سریعترین و کم هزینه ترین تعمیر ممکن انجام شود.. هم تئوری و هم عملی. بیشتر تحلیل و ذکر انواع خرابی و دلیل ها و نحوه تعمیر انواع خرابی ها. کمتر لحیم کاری میکنیم چون کلاه بردار نیستیم که زمان رو بزاریم برای کاری که خود شما هم میتوانید انجام بدهید.
مدرس
وحید آبرومند، دانش آموخته مهندسی الکترونیک بوده و دارای آخرین مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد از رشته مهندسی رباتیک دانشگاه امیرکبیر می باشم. حدود 13 سال است که در زمینه طراحی و ساخت مدارهای الکترنیک صنعتی آنالوگ و دیجیتال در زمینه تکنولوژی های نو و پیشرفته فعالیت دارم. از جمله این زمینه های میتوان به طراحی منابع تغذیه هوشمند با توان و راندمان بالا، مطالعه تئوری و عملی درزمینه طراحی و تعمیر انواع هشبردها و پاورهای هوشمند ماینر و نیز عملگرهای ترکیبی با دقت بالا در ربات های پزشکی اشاره کرد. علاوه بر توانایی ها و تجربیات عملی در مهندسی الکترونیک و رباتیک، دارای چند مقاله علمی بین المللی و نیز ثبت اختراع می باشم.
بیش از 3 سال است که در زمینه طراحی، عیب یابی و تعمیر و آموزش تعمیر ماینر به شرکت های تعمیراتی، فارم داران و واردکنندگان قانونی ماینر فعالیت دارم. بیش از 3000 قطعه ماینر که غالبا هشبرد و پاور هوشمند بوده، توسط مجموعه ریبرد الکترونیک تعمیر شده است. همچنین عضوی از تیم کدینگ در طراحی و ساخت تستر جامع ماینر شرکت PicoBT از کشور تایوان هستم.
دوره جامع تعمیرات ماینر
دوره جامع تعمیرات ماینر (فشرده) در اموزشگاه ریبرد، یک دوره کاملا تخصصی و حرفه ای برای تعمیر انواع هشبرد های اینوسیلیکون، واتس ماینر، انت میانر، لاوکور، چیتا و دراگون بوده و همچنین به آموزش تخصصی تعمیرات پاور های هوشمند پرداخته می شود. این دوره توسط مهندس آبرومند ارائه می شود که سابقه تعمیر بیش از 3000 هشبرد و پاور هوشمند را در فارم های قانونی و شرکت ریبرد الکترونیک داشته است. بنابراین تمام باید ها و نیابد های مورد نیاز برای تعمیرات تخصصی هشبرد های گفته شده در این کلاس بحث خواهد شد.
مدت زمان این دوره 6 روز می باشد. 5 روز پیاپی (روزی 6 ساعت) – و 1 روز 6 ساعته بعد از گذشت 1 ماه از برگزاری دوره به منظور رفع اشکال هنرجویان
همچنین یک عدد تستر جامع PicoBT رایگان (به ارزش 40 میلیون تومان) با یک سال گارانتی به دوستان اهدا می شود تا بتوانند کار خود را با حداکثر توان ممکن برای کسب یک درامد عالی و مداوم شروع کنند.
این دوره برای افرادی مناسب است که کمابیش با روند تعمیرات یا طراحی الکترونیک آشنا بوده و یا اینکه بسیار علاقمند به این رشته بوده و در این راستا تلاش می کنند. این کلاس تلفیقی از 4 دوره زیر می باشد بنابراین حجم مطالب تخصصی بسیار زیادی در این دوره بصورت فشرده بیان می شود.
دوره تعمیرات هشبردهای اینوسیلیکون
دوره تعمیرات هشبردهای واتس ماینر
دوره تعمیرات هشبردهای انت ماینر
همچنین نحوه تعمیرات کنترل برد ماینر نیز بصورت رایگان در اختیار دوستان قرار می گیرد.
هشبردهای اینوسیلیکون
T1, T2, T3, T3+, S3, S3+, A4, A4+, A6, A6+
T2T, T2T+, T2Ti, T2Ts, T2Tz, T2Tzs, T2Tzu, T2Tza, T2Th
T2Ths, T2Thm, T2Thf, T2Th+, T2Ths+, T2Thm+, T2Thf+, T2Thl+
هشبردهای واتس ماینر
M3V1, M3V2, M20, M20s, M21, M21s,
M30s, M30s+, M30s++, M31s, M31s+, M32, M32s
هشبردهای انت ماینر
S9, S9i, S9j, S9k, S9se, T9, T9+, L3+
T17, T17+, T17e, T17pro, S17, S17+, S17e, S17pro, S11
T19, S19, S19pro S19j, S19Jpro, S19A, S19Apro, S19_88
هشبردهای لاوکور، چیتا و الادین
A1, Q3, F1, S5, T1
پاورهای اینوسیلیکون، واتس ماینر، انت ماینر، لاوکور چیتا و ….
G1138, G1240, G1266, G1286, G1306, QB2412-B, QB2412-C
P21, APW8, APW9, APW9+, APW12, TT240015P, HQ2500-A02, G1248
ماینر از نگاه الکترونیک
از لحاظ الکترونیکی ماینر به دستگاهی اطلاق می شود که الگوریتم های استخراج رمز ارز ها مانند بیت کوین، اتریوم، لایت کوین و … بر روی آنها اجرا میشود. ماینر به وسیله کابل Lan به شبکه اینترنتی متصل میشود و با دریافت اطلاعاتی از شبکه رمز ارز موزد نظر مانند بیت کوین، الگوریتم رمز نگاری را بر روی هشبرد ها یا کارت گرافیگ اجرا کرده و سپس توسط کابل Lan اطلاعات فشرده شده ای را به شبکه رمز ارز پس میدهد. از آنجایی که الگوریتم های رمز نگاری که بر روی هشبرد یا کارت گرافیک اجرا میشود، بسیار طولانی و با سرعت زیاد انجام میشود، انرژی زیادی هم مصرف میکنند. از این رو دستگاه های ماینر، جز دستگاه های پر مصرف هستند. انرژی مورد نیاز این دستگاه ها حدودا بین 1000 تا 4000 وات می باشند. بنابراین هشبرد ها یا کارت های گرافیک نیازمند منابع تغذیه (پاور) های توان بالا می باشند.
خرابی ماینر ها
از انجایی که ماینر ها پر مصرف بوده و نیازمند کارکرد شبانه روزی در شرایط مختلف هستند، به طور مرتب دچار خرابی در قطعات مختلف خود (پاور، هشبرد و کنترل برد) می شوند. دلایل خرابی ماینر ها عبارت اند از: شرایط محیطی مانند خاک، رطوبت و … – موارد الکترونیک مزاحم مانند نوسان برق و قعطی اینترنت – و ضعف ذاتی انواع قطعات الکترونیکی به کار رفته در مدار مانند مقاومت، خازن، آیسی و … می باشند. به صورت میانگین ماینر ها هر 6 ماه دچار خرابی میشوند و نیازمند تعمیر تخصصی و اساسی دارند.
بازار کار
سیستم ماینر و رمز ارزها را بزرگترین اختراع اقتصادی در 500 سال اخیر میدانند. از آنجایی که اقتصاد جهان دارد به سمت دیجیتالی شدن سوق پیدا میکند، ناگزیر روز به روز به تعداد ماینر ها در تمام کشورها اضافه میشود. بازار کار تعمیرات تخصصی انواع ماینر، یکی از تشنه ترین بازار های خدماتی در چند سال اخیر و چند دهه آینده محسوب میشود. چرا که قطعات ماینر جز قطعات با جدید ترین تکنولوژی ها هستند و تعمیرات آنها نیازمند دانش روز تعمیرات الکترونیک است. نکته ای در اینجا حائز اهمیت است این است که متاسفانه بسیاری از افرادی که در این حوزه مشغول به کار هستند، دانش کافی در این زمینه را کسب نکرده اند از این رو توانایی تعمیر حداکثر 20 درصد از موارد خرابی را دارند. تعمیرات ماینر ، با تعمیر برد یا تعویض ماسفت! یا صرف داشتن یه تستر، متفاوت است.
درامد
هزینه تعمیر قطعات ماینر بین 25% تا 50% قیمت آن قطعه می باشد. قیمت ماینر ها به قیمت روز رمز ارز ها (مانند بیت کوین) وابسته است. با نگاهی اجمالی به جدول مشخصات انواع قطعات ماینر، میتوان دریافت که حداقل درامد یک تعمیرکار متخصص و متعهد، در یک شهرستان میتواند عددی مابین 10 تا 200 میلیون و حتی بیشتر در ماه باشد.
ویژگی های دوره
- درس 0
- آزمونها 0
- مدت زمان 10 هفته
- سطح مهارت All levels
- زبان فارسی
- دانشجویان 0
- گواهی نامه خیر
- ارزیابی بله